Milan Wielinga

Managing Partner

Milan heeft ruim 25 jaar ervaring als manager en directeur in de internationale zaken- en bankwereld. Hij is ondernemend, optimistisch, energiek, creatief en houdt van samenwerken. Door zijn ruime ervaring weet hij projecten succesvol af te ronden zonder de belangen van zijn klant uit het oog te verliezen. Milan is scherp van geest en is een sterke onderhandelaar. Hij is in staat heldere analyses te maken, complexe problemen te ontwarren en de beste opties voor te stellen, die hij vervolgens samen met het management team zorgvuldig uitvoert.

Hij heeft:

  • Ruime managementervaring bij het leiden van strategische projecten, verandermanagement, fusies & overnames en samenwerkingstrajecten;
  • Meer dan 50 transacties met een bedrijfswaarde van €5 miljoen tot €5 miljard succesvol begeleid;
  • Uitgebreide ervaring in groeistrategieën en bedrijfsuitbreiding op het gebied van de ontwikkeling en introductie van nieuwe (digitale) producten en business models.

Milan houdt van fietsen en barbecuet graag met familie en vrienden bij zijn strandhuis in de Zeeuwse duinen.

06 51 342 438
milan.wielinga@park56.com


Koen Gulen

Managing Partner

Koen heeft ruim 20 jaar ervaring in de internationale zaken- en bankwereld, met een specifieke focus op technologie en media. Voor hij zich bij Park 56 aansloot was hij lid van het Executive Team bij Springer Nature, een toonaangevend internationaal mediabedrijf met een omzet van meer dan €1,5 miljard en ruim 9000 personeelsleden wereldwijd. Koen was verantwoordelijk voor de bedrijfsbrede financiële planning en analyses. Hij deed hier diepgaande kennis op over de geldstromen van technologie- en mediabedrijven en was verantwoordelijk voor het voorbereiden van een grote fusie, verschillende private equity exits en talloze M&A-deals. Na Springer Nature ging Koen bij Brill, een beursgenoteerde academische uitgeverij, werken als Hoofd M&A en Post-merger Integration.

Koen is uiterst analytisch, scherpzinnig en heeft oog voor detail; in combinatie met zijn gedegen financiële achtergrond zorgt dit voor creatieve strategische inzichten. Hij ontrafelt met plezier ingewikkelde financiële vraagstukken. Door zijn achtergrond en transactie-expertise kan hij bij fusies en overnames snel focussen om de belangrijkste strategische en financiële aspecten van het proces te achterhalen, met als doel het beste resultaat voor de klant te bereiken.

Koen houdt van skiën, hardlopen en gezellige dineetjes met vrienden en familie.

06 10 940 466
koen.gulen@park56.com


Martijn Roelandse

Partner

Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in de academische uitgeefwereld en als biomedisch onderzoeker. Hij deed zijn promotieonderzoek in Basel, Zwitserland. Martijn is bijzonder geïnteresseerd in technologie en heeft veel expertise in verbindingen leggen tussen start-ups en bedrijven; hij is de grondlegger van het samenwerkingsverband tussen The Next Web en Park 56. Vol positieve energie vertaalt hij de visie van de klant in concrete doelen voor development teams, waarbij hij bovendien zelf suggesties doet voor nieuwe, waardevolle features.

In eerdere functies heeft hij:

  • Grote samenwerkings- en innovatieprogramma’s voor internationale mediabedrijven geleid;
  • Verschillende start-ups, waaronder SciScore en Rockstart’s Digital Health Incubator, gecoacht.

In zijn vrije tijd kookt Martijn graag en hij geniet op zijn tijd van een glas whisky.

06 47 947 744
martijn.roelandse@park56.com